"Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim"



Cara-cara :

1. Copy banner di atas dan pastekan daLam entry korang bertajuk 
"Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim"


2. SudikanLah diri untuk foLLow bLog F.I yang tak seberapa ni .
Dan juga bLog Cikgu FiQrie ni sebab dia sponsor duit raya . hihi .
KaLau tak foLLow macam mane nak tau news pasaL GA ni ye dak ?

3. Tag 3 kawan korang .

4. Link kan banner tu ke entry GA F.I ni okey .

5. Postkan link korang kat comment eyh .

Hadiah :

1. Kad raya big size + 3D kartun + bunyi2 & Duit raya RM20

2. Kad raya kecik sikit dari size yg no.1 & duit raya RM15

3. Kad raya size sederhana & duit raya RM10

4. 3 orang pemenang saguhati akan menerima kad raya & duit raya RM5

Pemenang akan dipiLih oLeh encik random memandangkan ini bukanLah contest .
Tarikh tutup penyertaan ialah pada 21 Ogos 2011 .
Kesemua hadiah akan diposkan kepada anda pada 22 Ogos . 



tag:

No comments: