contest kad raya by niesya bella




terma & syarat :
1. suka hati kau lah jah nak follow atau tak belog picisan cenggini *sobssobs* terbuka pada semua rakyat MALAYSIA. gua tak terima bangsa bangladesh untuk join. sekian :)

2. buat entry bodoh bodoh pon tak pe pasal contest ni dan kenapa kau nak kad raya :) ala satuuu line pon boleh! jangan lupa link kan pada entry ni! jangan lupa bagi EMAIL!

3. tag 3 orang dan seberapa ramai yang kau nak tag :)

4. tarikh tutup 12 tengah malam 19/08/2011 

*ok! contest paling senang abad ini. walaupon kad raya jeeeeeeeee. tapi sangat bahagia tauuu dapat kad raya.zaman ini orang main sms je. jarang gila dah nak dapat kad raya. jadi siapa nak boleh lah join!*

sebab ape nk kad raya dari bella..??

- sebab  teringin sgt nk dpt kad raya dari si manis bella ni.. mesti kad raya bella comel macam tuan dia.. heee..ni bella.. 
Image and video hosting by TinyPic














- sebab lagi, tahun ni belum dapat lagi kad raya dari sesiape.. huk3 ;'(


- n tak de sebab dah.. hope ada rezeki alya dapat kad raya ^^


tag: