Munnafendy 1st GA


saya nak tag:

saya join GA dari Munnafendy ;)
apa yang dia nak...

Buat satu entry ringkas dan padat tentang GA ini bertajuk Munnafendy 1st GA, dan cite sikit apa yang menarik tentang blog korang untuk menarik pembaca Munnafendy follow anda pula. Faham kot kan? Ni la masanya nak promote blog korang.

blog alya:
- ringkas sangat
- baru saja dalam dunia blog
- blog yang tak berat, tak ringan sangat
- banyak suda join contest tapi sekali pun belum ada luck :D
- blog saya masih perlu di perbaiki..huhu

Tarikh tutup: 30 jun 2011

hadiah bernilai RM150 ( klik sini if nak tahu )

best dan lumayan.. ;)

1 comment:

Munna said...

thanks join okeh....good luck^^