"JOM JOIN FIRST GIVEAWAY gulagulapelangi"



SYARAT SYARAT PENYERTAAN
 jadi follower secara ikhlas blog gulagula dan blog cik wawa selaku sponsor terbesar hadiah
 buat satu entry bertajuk "JOM JOIN FIRST GIVEAWAY gulagulapelangi"
 copy dan paste banner GA ke dalam entry yg korang buat tu dan link-kan terus ke entry ni
 senaraikan TIGA jenis hadiah yg korang teringin sangat sangat
 bila dah siap JANGAN LUPA tinggalkan link korang tu dalam kotak komen entry ni , OKAY ?
 tag DUA orang rakan blogger yg lain dan pastikan diorang tau



tag:


3 jenis hadiah yg alya teringin

- purse for girl


- handphone case


- mug cute

No comments: