Giveaway Ogos 2011


saya nak tag:Giveaway Tinidewi kembali lagi.

Kali ini, lebih gempak dan cambest sebab:

1. Hadiah disediakan oleh Tenun Kapas.
2. Anda pilih sendiri hadiah anda.
3. Anda sempat beraya dengan hadiah anda!

Jom kita tengok dulu hadiah-hadiahnya:
Menangis tengok hadiah-hadiahnya, dik! Agak-agak, tuan rumah boleh masuk tak GA ini? Keh3x.

Baiklah, sekarang semua boleh berhenti berangan hadiah yang anda nak pilih di Tenun Kapas itu dan kembali ke dunia realiti. Apa-apa hal pun, syarat-syaratnya mesti ditepati. Begini ya, adik-adik manis.

1. Letak banner giveaway di blog anda. Tak kisahlah di mana-mana pun, tepi kanan, kiri, atas, bawah. Asal mudah orang nak nampak. Copy this code to your website to display this banner!
<a href="http://tinidewi.blogspot.com" target="_blank"><img src="http://img.photobucket.com/albums/v161/tinidewi/giveaway_banner.jpg" border="0" /></a><br />2. Tulis satu entri berkenaan giveaway ini. Pendek ciput kontot pun boleh. Asal ada. Paling penting, mesti, ulang suara, mesti, tulis pautan www.tenunkapas.com .
3. Maklumkan penyertaan anda melalui ruang komen di entri giveaway. Kalau boleh, tinggalkan satu komen saja supaya mudah tuan tanah nak buat semakan.
4. Giveaway berakhir 21 Ogos 2011 (Ahad), jam 12 tengahari.
5. Pemenang akan ditentukan menggunakan kaedah algorithma melalui www.random.org, dan akan menerima:


Hadiah pertama – Baucar Tenun Kapas bernilai RM100
Hadiah kedua – Baucar Tenun Kapas bernilai RM80
Hadiah ketiga – Baucar Tenun Kapas bernilai RM50

6. Pemenang boleh menebusguna baucar dengan pembuat pembelian barangan di kedai maya Tenun Kapas bermula dari 22 Ogos 2011. Baucar tidak boleh ditukar kepada wang tunai. Sekiranya nilai belian melebihi nilai baucar, baki selebihnye perlu dibayar manakala sekiranya berkurang, baki tidak akan dipulangkan. Baucar sah untuk tempoh 3 bulan.

Apa lagi, cepatlah sertainya!

mudah mudahan ada rezeki saya..amenn;)

No comments: