Saya Nak T-shirt Domo kun!!



saya nak tag:

Tarikh tutup: 29 julai 2011

KENAPA SAYA MAHU TSHIRT DOMOKUN..??

1) sebab saya sudah tergoda dengan domokun...cairrrr...mai tengok ni


tengok laaa...cik domokun ni main gitarrrr... smart gila kan!!! i love uuu domokun!!! HAHA

2) sebab saya tak pernah ada tshirt domokun.. nak cari kat mane ek..?? excited  ni dengan t shirt cik domokun!


3) sebab tshirt domokun ni memang style lah.. tak caye? tengok lah baju t shirt kat atas tu... tak caya lagi? mai tengok design baju dari cik domokun... huhu


perghh... cute tak..?? hik3.. sebab cik domokun niiii memang lah comelll..

4) jenis cutton baju dari cik domokun ni, saya yakin, amatlah selesa bila memakainya.. hihi.. kat bawah ni contoh contoh jela.. ihsan cik google yaa.. nampak sangat selesa kan.. ;)




mudah mudahan ada rezeki saya... ameenn ;)

2 comments:

Pupel Liyana said...

yup 100% cotton memang selesa:) gud luck dear!

si macho said...

menerjah & gigit semua yang menyertai :D

caiyok2 \(^_^)/