MFS GIVEAWAYS



saya nak tag:

Tarikh tutup: 13 julai 2011 ( birthday owner )

apa yang menarik di MFS ( Mid Fashion Shop) seperti:

1) EKSPRESS DENIM ALA PEARL HAYA
nak tau lebih lanjut KLIK KAT SINI SAJE

2) KOREAN FASHION
nak tau lebih lanjut KLIK KAT SINI EKK

3) SET ACCESSORIES
nak tau lebih lanjut, KLIK KAT SINI YEE

haaaa.... actually banyak lagi benda menarik kat MFS, korang boleh klik kat bawah ni okei ;)

*keputusan adalah muktamad n berdasarkn en3/pantun yg menarik..hehe..belum cuba,belum tahu...dah cuba,mane lah tahu...peace ;P *
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Khas untuk MFS Giveaways ;)

anak dara di dalam kota,
kota di nama Mid Fashion Shop,
mahu kemana wahai si dara,
mahu join GA MFS kejap. 

join MFS GA hadiahnya best,
tarikh close GA plak 13 julai,
jom la kita rebut hadiah accessories 
mai adik kak kita join mai. 

jual baju di tanah gersang,
membeli pula di butik MFS,
mari adik mari abang,
kita serang MFS giveaways. 

bila musim adanya sale, 
semua serbu bukan main,
sudah MFS offer price,
so rebutlah shawl satin cun.

berlari anak terskodeng promosi,
promosi ada di laman available items,
ramai dah booked mana aci,
hatiku terpaut jua pada jubah indonesia gorgeous.

mari kita terjah mid year sale,
kat situ macam2 ade yee,
jubah ade kurung moden pun ade,
mate saye terpikat cardigan sale,
alamak ade inner (lycra) juge lee,
ape pun net shawl juge saye suke.

blog MFS juga ada banner,
stylish sungguh design dia,
saya pun amatlah tak terer,
untuk design sesemart banner ia.

di blog MFS ada cik teddy comel,
kalau nak jom kita osom,
jika nak jugak hantarlah email,
ke miedaisy_pop13@yahoo.com.

apa di tenung owner sis Mid,
jangan ketawa jangan tersengeh,
saya semangat join GA sis Mid,
bagi lah saya chan untuk menang eh

akhir cerita saya pohon maaf ya,
andai saya terkasar bahasa,
seikhlas saya create pantun tak seberapa,
hanya untuk MFS giveaways tercinta.

hahaha...lawak la plak... anyway, abes sudaaa... hehe
tq sis Mid ;)

mudah mudahan ada rezeki saya... ameenn ;)

2 comments:

midfashionshop said...

wahh...hehe..senyum lebar sy bce...thanks coz join n gud luck!!! ^_^

alyafify said...

most wlcome dear~ moga ada rezeki saya..hihi..ameennn ;)