Contest SHAWL | Shawl Cantik Untuk di Menangi!!



saya nak tag:

Sebab Nak Shawl:

- pernah pakai shawl tapi tak selalu sebab tak pandai pakai..
- sangat teruja tengok orang lain gayakan diri dengan shawl ( nak jugak!) :D
- peluang nak start pakai shawl dengan berterusan if dapat shal dari Little Mama Diary..
- sangat excited bila tengok contest ni, then trus join! nak menang shawl ;D
- shawl sangat menarik dan pelbagai gaya boleh di guna ;)
- girl yang pakai shawl, sangat comel! hik3 ( nak cuba juga ) :(
- if saya dapat shawl dari Little mama, saya akan teruskan bergaya dengan shawl..huhu, insyaAllah..

Tarikh tutup: 13 julai 2011


shawl 3 lapis Contest SHAWL | Shawl Cantik Untuk di Menangi!!

huhh,, nak juga pakai macam ni... 

No comments: