"1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida"




  1. seperti biasa buat entri dengan title "1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida" dan copy banner dalam entri link kan ke blog shida.
  2. 'LIKE' fanpage shida untuk tahu perkembangan terkini GA ini. follow? terpulang ok!
  3. perlu jawab soalan ini didalam entri : pendapat anda tentang shida dan blog shida (tolong! jangan buat karangan ok! hehee^^)
  4. tag sekurang-kurangnya 3 kawan blogger. dia mesti tahu.
  5. sudah siap komen link entri anda ke entri ini. itu saja!


Pendapat saya tentang Shida:

- Shida seorang yg mesra, mudah berkawan ;)
- seorang yg sangat cantik ;)
- Pandai buat entry yg menarik ;)
- sangat bermurah hati kongsikan tutorial yg sangat berguna ;)
- Syida seorang yg gila kreatif. sebab ada tengok design2 blog yg syida create ;)


pendapat saya tentang blog shida:

- blog Shida sangat kemas ;)
- pandai memilih warna yg sesuai dengan design ;)
- blog yg banyak entry yg berguna ;)
- header yang simple but nice ;)
- blog shida gak tak berat ;)

done! =D

saya nak tag:
diya

Tarikh tutup: 15 julai 2011


p/s to shida: saya nk like fanpage kamu but account fb dah deactive :( so sory dear...

1 comment:

shida'R said...

tq sebab sudi luang msa join GA shida =)
apa2 pun shida wish GudLuck..moga bertuah ^_^

salam kenal dr shida, peace^^